jalan-jalan sampai pengsan part 2

siap ade part2 plak kan...dulu ade la sekali buat pasal jalan2 sampai pengsan nie, JALAN SAMPAI PENGSAN PART 1 tapi dah lame tak buat dah cerita pasal jalan2 nie....




eila punya semangat nak keluar nie eila rancang awal2,seminggu sebelom,ye la eila boleh di kata kan dah lame tak jumpe membe sekolah,masing2 dah bz...ingat kan dapat la jumpe membe2 yang lain..Dan last-last yang kompem pegi eila dengan YANIE jek...tapi tak pela,lain kali boleh jumpe lagi...





eila kalau keluar selalu p midvalley je sebab senang tak payah nak jalan jaoh2 sangat,turun2 ktm dah sampai dah...maklom la lutut eila nie air kurang huhuhu kalau nak jalan jaoh tu boleh tapi efek die lepas dah jalan tu memang hooo liaawwwwww...disebabkan sedar diri ni..agak kurang upaya nak berjalan jaoh..eila pergi kat situ jela.....





aktiviti kami kat midvalley p tengok wayang 'lu langsi,lu mati' mesti dah taw kan cerita ape...cerita KONGSI....cerita nie boleh tahan,lawak,jalan cerita pon best,buat eila gelak la jugak..yang tak best nye ending macam tergantung.....pape pon eila bagi 4/5 bintang...ewah macam pandai jek eila bab2 nak kritik cerita nie..ni bagi pendapat eila la......






Dalam dok tengok cerita tu ade cerita lain taw kat sebelah eila...uish bukan main lagi taw,rasa nye budak2 lagi....sakan la pelok nak kata sejuk,tak la sejuk sangat pon...si jejaka plak yang pulun,serius laki tu patah tengkuk,,,lentok sakan wa cakap lu...(sesi mengumpat) huahuahuahu (gelak jahat).k kita lupe kan cerita yang tak berapa nak penting tu....





kita kembali ker cerita eila plak..selesai tengok wayang biase la jalan2 dulu,kot2 la terjumpa AYUN AYUNAR ker jumpa CIK EPAL ker..huhuh(harapan yang terlalu tinggi)....jalan kat dalam tu sampai 4 jam.(menipu sangat la 4 jam)..retisss sorang pon eila tak jumpa :))






kebetulan jalan2 kat dalam tu eila perasan dekat sebelah food court 'oasis' rase nye ade sale jual ipad kot...memang ramai beratur semate-mata nak beli ipad tu...ade sekumpulan abang2 tu memang datang nak beli tu je kot...dekat meja penoh mende alah tu...ish2 kalau la eila kaya dah lama p beli dah..huhuh (harapan yang terlalu tinggi lagi)....panjang dia tu macam tengah tunggu nak beli makanan...eila ingat kan ade jual makanan sedap..baru jer niat kat hati ni nak beratur sama...nasib tak beratur kalau tak buat malu je :P






eila kalau keluar, tak karaoke memang tak sah la..itu ibarat makanan ruji eila(poyo nye makanan ruji)hahaahha memang enjoy sangat keluar TQ tu cik yanie sudi keluar dengan eila...lame tak keluar sembang2(gosip),gelak2(yang tak kontrol2),lame tak jumpe kawan sekolah.huhuh rase nak nangis pon ade....dah panjang lebau kot eila cerita..kome2 layan la gambar plak ye...sape2 yang fren dengan eila kat fb,pic kat bawah nie same je dengan album kat fb eila,tak dek yang berbeda pon... :))


gambar depan cermin wajib ade :))


gambar nie ade kisah di sebalik nye...
tapi x perlu kot cerita nanti cik yanie marah huhuhuh


syg kamo...


karok harus...


ala2 nasyid....huhuh


selalu taw pos ala2 model...eila x reti nak pos macam nie.. :(







pic ala2 nynyi harus jugak ade...
same tak kami.... :P

perasan tak pic dekat midvalley tudung fesyen lain..lepas tu dah bertukar menjadi lainnnnn,,,,sebab eila rase biler eila buat tudung ala2 hana tu muka agak gedabak la....biler pakai macam biase nampak kecik sikit muka...walaupon kecik tak banyak sikit pon jadi la :)) 
k la as salam ....
adiossssss :))))

2 comments:

  1. uish cik epal komeng.... :))
    akak lg cntik..pkai pe pon sesuai jek :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...